Monsterium -keskus kiittää kaikkia useita kymmeniä adoptiohalukkaita henkilöitä. Teidän avullanne nämä seitsemän monsteria ovat nyt löytäneet uuden kodin.

Melkein kaikkien hirviöiden uudesta elämästä voi nyt tältä sivulta, kun monsterit ovat asettuneet uusiin koteihinsa ja jokapäiväiseen arkielämään! Klikkaile monstereita ja katso, mitä niille nykyään kuuluu!

Adoptoidut hirviöt

Voit edelleen tutustua nyt adoptoituihin hirviöihin klikkaamalla vasemmalla olevia hirviökuvia.

Hirviöiden koot vaihtelevat miltei-taskumallista parimetriseen, mutta yksikään ei ole ihmisrodulle vaarallinen, mutta niiden uudelta isännältä vaaditaan kärsivällisyyttä ja rauhallista otetta, sillä kimpaantuessaan hirviöt saattavat hirviöityä vakavin seurauksin. Näin käy kuitenkin harvoin, varsinkin, jos hirviölle tarjotaan virikkeitä. Hirviöt ovat pääosin kasvissyöjiä ja niiden ylläpito tulee edulliseksi.

Mistä on pienet monsterit tehty?

Monsterium-hirviöiden materiaalina on kierrätysmateriaali. Vaikka tämän adoptio-näyttelyn monsterit on pääasiassa virkattu kirppareilta ostetuista langoista, Monsterium-monstereiden materiaalina voivat olla myös vanhat lelut, vanhat vaatteet tai vaikka ruokailuvälineet.

Kysyttävää?

Monsterium-keskus / Hirviölä
www.monsterium.net